Hoe werkt het?


TechPanel is het testpanel op het gebied van tech-producten. Op deze website kun je je gratis aanmelden om deel te nemen aan TechPanels en onderzoeken. In ruil voor jouw mening mag je gratis tech-producten testen.

Aanmelden

Om deel te nemen aan een TechPanel of onderzoek dien je een profiel aan te maken. In dit profiel vragen we je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Deze persoonlijke gegevens zullen niet zichtbaar zijn voor anderen. Op het moment dat je mag deelnemen aan een test, gebruiken we alleen je naam en woonplaats. Omdat je we op de hoogte willen houden over acties die bij jou passen, vragen we je ook aan te geven wat je interessegebieden zijn.

Nadat je het registratieformulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail. Je aanmelding is geslaagd als je op de activatielink in de registratiemail hebt geklikt.

Let op! Momenteel kun je alleen aan een TechPanel deelnemen als je op een adres in Nederland woont, vanwege de verzending van de producten. Je kunt met een adres buiten Nederland wel deelnemen aan de onderzoeken.

Nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwe TechPanels en onderzoeken waar je je voor kunt aanmelden. Houd de website in de gaten voor de komende, lopende TechPanels en de uitslagen van reeds gehouden TechPanels.

Deelnemen aan een TechPanel of onderzoek

Als je mee wil doen aan een TechPanel of een onderzoek kun je je aanmelden via de "DOE MEE"-button. In het geval van een deelname aan een onderzoek word je na het klikken op "DOE MEE" direct doorgestuurd naar het onderzoek.

Selectie, testen en beoordelen

Als je geselecteerd bent voor een test, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht. Jij mag dan het product gratis testen in ruil voor jouw mening. Het product moet in principe altijd geretourneerd worden tenzij dit anders wordt gecommuniceerd. Je ontvangt van ons een briefing met hierin de vervolgstappen van de test.

Als je niet geselecteerd wordt voor een TechPanel, kunnen we je nog wel op basis van je interesse in een TechPanel een interessante aanbieding sturen.

De resultaten van een TechPanel of een onderzoek kun je teruglezen op onze site. Daarnaast kunnen deze gegevens ook gepubliceerd worden op andere (partner)websites of in één van onze magazines.

BEZOEK OOK: